Pertanyaan yang Sering Diajukan


Редовно почиствайте конденза.
Когато електронната цигара работи, капсулата ще произвежда кондензат не само върху частта на мундщука, но и вътре в устройството. Това е нормално нещо по време на атомизация.

- Касетата е с ниско съдържание на е-течност

- Електронната течност е между ударника и долната част на пулверизатора

- Вашето устройство не е заредено - Поставете друга касета, за да видите дали това помага

Решение:
- Внимателно почукайте патрона с мундщука нагоре върху маса и го поставете отново в устройството. Всякакви малки въздушни мехурчета трябва да се издигнат и да наситят отново фитилите.

- Използвайте памучен тампон, напоен със спирт (изстискайте излишъка), за да почистите контактите вътре в MOTI устройство и на вашата касета. Това трябва да възстанови връзката между касетата и устройството, ако влагата е била в контакт с тях.

- Препоръчваме ви да изтощите батерията при първото използване на устройството, след което да я заредите до пълна мощност.

- Препоръчваме да използвате оригиналния кабел, доставен с вашето устройство.

- Разклатете устройството, за да видите дали прави ясна връзка с USB докинг станцията за зареждане.

- Превключете към друг източник на захранване, USB адаптер за стена или USB порт за лаптоп.

Не, устройството за автоматично изтегляне се управлява от сензора за въздух. Когато използвате устройството, сензорът ще открие въздушния поток и устройството за управление ще работи. Така че няма въздушен поток през устройството, няма работа.

- Верижното изпаряване е основна причина за изгорели удари и се случва, когато човек изпарява непрекъснато, без да дава дишане между впръскванията. Това действие уврежда намотката, тъй като на фитила не се дава време да абсорбира сока от вейп между всмукванията. Резултатът е, че изсъхналата намотка изгаря.

- Ниско съдържание на сок за парене в касетата е резултат от пълното изваждане на касетата преди повторно зареждане и това действие унищожава намотките. Оставянето на патрона да изсъхне или почти да изсъхне, преди да го напълните, ще остави намотката с недостатъчно количество е-сок за абсорбиране, което ще доведе до изгорен вкус на парене.

- Друга причина за изгорен вкус на вейп е вашият избор на електронен сок (т.е. използването на евтин електронен сок). Някои сокове за вейп са проблематични и могат да доведат до блокиране на намотката. Електронният сок с висока концентрация на VG и съдържание на захар е по-вероятно да причини изгорял вкус на вейпа, защото те са по-плътни и по-твърди, за да ги абсорбират намотките, причинявайки повреда на вашия вейп.

Избягвайте последователно изпаряване.

Избягвайте да поставяте устройството с главата надолу, когато изпарявате.

Моля, изчакайте няколко секунди между всяко впръскване, за да предотвратите изгаряне на спиралата. Ако подът може да се постави в устройството без проблем, но не създава облак при изпаряване, тогава проблемът е в устройството, моля, изпратете устройството обратно в отдела за обслужване на клиенти за ремонт или замяна.

Всяка електронна цигара ще произвежда кондензат. В момента няма начин да го избегнете. MOTIУникалният дизайн избягва вдишването на кондензат в устата, за да осигури по-добро изживяване.

Извадете капсулата от устройството и след това разклатете устройството около 3-5 пъти, за да изхвърлите конденза. След това поставете Q-накрайник или кърпичка вътре в устройството и избършете остатъчния конденз.

Препоръчваме редовно да почиствате кондензата в устройството за около 2-3 дни.

MOTI vape няма да изтече като цяло, но може да причини незначителни течове по време на употреба поради промени в налягането, притискане по време на дишане, агресивни вдишвания и др.
-Ако все още можете да го използвате, избършете изтеклия сок, преди първо да го включите в устройството си.

- Опитайте се да отпуснете устата си. Това ще ви помогне да не захапете мундщука или да го стиснете с устни, докато духате.

-Ако се случи да сучете силно, опитайте обратното, тъй като полученото засмукване може да издърпа сока в устата ви. Само леко издърпване създава достатъчно пара.

Въпреки че нашите капсули не изтичат поне една година, те са предназначени да бъдат използвани скоро след покупката. След една година може да забележите намаляване на вкуса или качеството.

За да се гарантира качеството на MOTI подс, съхранявайте ги неотворени на стайна температура в суха среда, далеч от деца и домашни любимци до употреба.

Използвайте кърпичка. Разточете го на тънка клечка. Поставете го в мундщука на капсулата и го завъртете, за да избършете
кондензация, която е заседнала в дихателните пътища на мундщука.

Препоръчваме ви да не пазите своя vape обърнат с главата надолу при изпаряване или не се използва.
Това се прави, за да се предотврати навлизането на конденз в устата и да се създаде лошо изживяване.Използвайте друга капсула. Ако облакът е нормален, значи проблемът е в старата капсула.
Ако облакът все още е малък, проблемът е в устройството. Когато обемът на облака е нестабилен, моля, изпарете за повече от 2 секунди, за да видите ситуацията с изпаренията. Ако облакът е включен и изключен, това означава, че проблемът е в устройството. Моля, изпратете устройството обратно в отдела за обслужване на клиенти за ремонт или замяна.

Свалете капсулата от устройството. Почистете дъното на шушулката с кърпичка. След това почистете вътрешността на устройството. Ако все още не работи, моля, опитайте с друга нова капсула. Ако новата капсула може да работи добре на устройството, това означава, че старата капсула има проблем. Ако новата капсула все още не работи, това означава, че устройството има проблем. Моля, върнете в отдела за обслужване на клиенти за ремонт или замяна.

Първо проверете дали вентилационните отвори на устройството са блокирани от вещества. Понякога вентилационните отвори
са блокирани от стикери. Просто премахнете стикерите. Ако това не е причинено от нито една от горните ситуации, моля, изпратете устройството обратно в отдела за обслужване на клиенти за ремонт или замяна.Ако светлината на вейпа не работи или изгасне, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти за ремонт или замяна.

Ако няма обратна връзка с вибрации при поставяне или сваляне на капсулата от устройството, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти за ремонт или замяна.

Изпратете ни имейл на service@motiplanet.com и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

За различни MOTI продукти, ще има
различни индикатори, показващи състояние на пълно зареждане.


MOTI · C ARISE: Когато се зарежда, светлината ще диша и ще се изключи, когато зареждането приключи.

MOTI·S Lite: Когато завърши зареждането, светлината ще мига 6 пъти.

Растителен глицерин (известен още като VG), пропилей гликол (известен още като PG), никотинова сол, естествени и изкуствени аромати.

Всички MOTI формулировките на шушулките използват пропилей гликол от фармацевтичен клас за стабилизиране на емулсията на растителния глицерин и тютюневото масло. MOTIДоставчиците на пропилей гликол отговарят на спецификациите и стандартите на Фармакопеята на САЩ, като гарантират безопасността на потребителите. Освен това, нашата електронна течност доставя никотин без обичайния набор от добавки, химикали и токсини, открити в обикновените цигари, като по този начин значително намалява рисковете за здравето, породени от традиционните тютюневи изделия.

MOTI вейпове имат различни нива на нитоцин по отношение на различните продукти.

Наличните никотинови нива на MOTI·Piin Vape за еднократна употреба и MOTI Piin Plus Vape за еднократна употреба са 20 mg/mL (2%), 50 mg/mL (5%).


Наличното ниво на никотин на MOTI МЕГА лек DTL вап за еднократна употреба е 10 mg/mL (1%).


Наличните никотинови нива на MOTI · S LITE pod са 20 mg/mL (2%), 30 mg/mL (3%) и 50 mg/mL (5%).

Наличните никотинови нива на MOTI · C ARISE pod са 20 mg/mL (2%), 30 mg/mL (3%) и 50 mg/mL (5%).

Vape не е подходящ за:

- Хора със свръхактивна щитовидна жлеза или страдащи от феохромоцитом (тумор на надбъбречната жлеза, който може да повлияе на кръвното налягане)


Моля, не използвайте ако сте под 18 години/по време на бременност/кърмене/алергични към алкохоли/сърдечно заболяване/болки в стомаха/язви на дванадесетопръстника/чернодробни или бъбречни проблеми/продължително заболяване на гърлото/затруднено дишане поради бронхит/емфизем/астма.

Спрете да използвате незабавно ако получите следните резултати. Моля, консултирайте се със здравен специалист, ако е необходимо:

- Чувство на отпадналост / Гадене / Световъртеж / Главоболие / Кашлица / Дразнене в устата или гърлото / Стомашен дискомфорт / Хълцане / Запушен нос / Повръщане / Сърцебиене в гърдите / Болка или неправилен сърдечен ритъм.

Къде можете да донесете вейпове/е-цигари на самолет зависи от коя държава ще вземете самолета. В САЩ е позволено да носим вейпове с нас до летище и самолет. Просто внимателно с обема на батерията и е-течността, когато носите вейпове със себе си.

За разпоредбите на други държави относно носенето на вейпове в самолет, моля, посетете официалните им сайтове или сайтовете на конкретната авиокомпания, която пътувате.

Има толкова много видове вейпове на пазара.

Вейпове за еднократна употреба са най-простите вейпове като конструкция и работа. Те са лесни за употреба и могат да бъдат изхвърлени след употреба.

Вейп писалки/pod mods изискват вейпърите да направят известно обучение, като например пълнене на pod, натискане на бутони или промяна на предварително напълнени капсули за вейп. Вейп писалките и под модовете са страхотен избор за начинаещи вейп или потребители, които искат всичко да е по-удобно в сравнение с модовете.

Модовете са най-сложните вейпове, които произвеждат по-голям дим и по-плътен аромат със суб-омови намотки. Някои от тях могат да бъдат направени сами чрез окабеляване на вашите собствени намотки, използване на собствени памучни тъкани и задаване на предпочитаната от вас температура. Модовете позволяват по-широко свободно пространство за вейпъри, за да получат по-големи облаци, по-топли вкусове и много други.